Hastanemize Gebe Okulu Tescil belgesi

Müdürlüğümüz Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Eyüp Sarı yönetiminde, başkanlığımıza bağlı sağlık tesislerinin verimlilik ve karne değerlendirmesi ile sağlık bakım hizmetlerinin genel sorunlarının görüşüldüğü toplantı gerçekleşti.

Sağlık bakım hizmetleri yönünden verimlilik, acil hizmetleri ve yoğun bakım hizmetlerinin değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda; Yenimahalle EAH, Polatlı DH ve Beypazarı DH’ye gebe okulu tescil sertifika belgeleri takdim edildi.

Toplantıda, Başkan Yardımcımız Dr. Mehmet Fettah Arıkan, ilgili başkanlık uzmanları ile sağlık tesislerimiz Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürleri yer aldı.

Toplantı sonunda yapılan değerlendirme sonucunda, her ayın 2. haftasında perşembe günü toplantıların devamlılığının sağlanması kararı alındı.

• Gebe Okulu Tescil Belgesi

21 Ocak 2022