Polikliniklerimiz 8 Şubat 2021 Pazartesi açılıyor. Sadece MHRS üzerinden alınan randevular ile hizmet verilecektir.
21 Ocak 2022

RANDEVU ALMAK İÇİN TIKLAYIN

HASTA YAKINI BİLGİLENDİRME

Pandemi sürecinin halen devam etmesi nedeniyle hastanemizde hasta ziyareti yapılmamaktadır.

Bu nedenle:

• Hastanızın mevcut durumu ile ilgili bilgiyi (0312) 587 20 00 nolu telefondan Psikososyal Destek Birimini arayarak edinebilirsiniz.
  • Ayrıca hastanızın yattığı kliniğin dâhili telefon numarasından doktor ve hemşirelerimizle iletişime geçilerek detaylı bilgi alabilirsiniz.
  • Kişisel ihtiyaçlarını karşılayamayan, yaşlı, düşkün hastalar için bir refakatçi kabul edilmektedir. Refakatçinin kullanması için gerekli olan kişisel koruyucu ekipman hastanemiz tarafından temin edilmektedir. Nasıl kullanacağı refakatçiye anlatılmaktadır.
  • Hastanın günlük olarak gereksinimi olan kişisel ihtiyaçları, hasta yakınları tarafından hastanın kimlik bilgileri ve yattığı klinik belirtilerek ana giriş kapısında bulunan bu amaçla görevlendirilmiş olan Güvenlik Görevlisine her gün saat 11:00-20:00  saatleri arasında teslim edilebilir. Teslim edilen malzemeler transfer görevlileri tarafından kliniklere ulaştırılır, hastaya teslim edilir.   Y.E.A.H YÖNETİMİ