Toplum Ruh Sağlığı Merkezi

Klinikten Haberler

Rehabilitasyon hizmetleri olarak  el sanatları eğitimi; resim, ahşap boyama, seramik, ebru, yemek yapımı gibi zihinsel gelişim sağlayan uğraşlar öğretmenlerimiz ve uzman ekibimizin desteğiyle hastalarımıza sunulmaktadır. Hastalarımızın sanatsal çalışmaları hastanemiz önünde düzenlenen sergiyle halkımıza sunulmuştur.

• 1.JPG
  • 2.JPG
  • 3.JPG
  • 4.JPG
  • IMG_4654.JPG
  • IMG_4655.JPG
  • IMG_4657.JPG
  • IMG_4661.JPG
  • IMG_4663.JPG
  • IMG_4665.JPG
  • IMG_4671.JPG

WhatsApp Image 2021-10-07 at 14.39.44 (1).jpeg
Ağır ruhsal bozukluğu olan hastalara toplum temelli ruh sağlığı modeli çerçevesinde psikososyal destek hizmetlerinin verilmesi,
takip ve tedavilerinin gerektiğinde evde sağlık uygulamasına entegre biçimde yaşadıkları ortamda yapılabilmesi amacıyla hastanemize
bağlı olarak toplum ruh sağlığı merkezimizde hizmet verilmektedir. TRSM de incelemelerde bulunan Başhekim Yardımcımız Sayın Dr. Hasan ARSLANOĞLU
bu öz verili çalışmalarından dolayı personellerimize teşekkürlerini sundu.

Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezimizin düzenlemiş olduğu yaza merhaba etkinliği merkezimiz hastalarının ve hastane Yönetimimizin katılımlarıyla gerçekleşmiştir. Katkı sağlayan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

• 1.jpg
  • 2.jpg