Acil Tıp

Klinikten Haberler

Anne Kız Aynı Hastanede Mesai Arkadaşı Olarak Çalışıyor TRT HABER.
Annesinden etkilendi doktor oldu. Hemşire Çiğdem MELETLİ ve kızı Doktor İlayda MELETLİ'nin hastanemizin acil servisinde  beraber ilk nöbetleri.

23.03.2021 tarihinde il Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Gülüm, Yenimahalle İlçe Kaymakamı Sn. Selda Dural ile beraber hastanemizin genişletilen acil servisinin açılışı yapıldı.
  • IMG_0768.JPG
  • IMG_0774.JPG
Mevcut alanda yapılan iyileştirme, genişletme ve tadilat çalışmaları ile acil servis tedavi kullanım alanı 900 m2'den 1500 m2'ye çıkarılarak hem hasta kapasitesi hem de hizmet kalitesi artırıldı.
Vatandaşlarımıza daha ferah, hijyenik ve modern bir ortamda sağlık hizmeti sunulmaya başlanacak alanlar açılış öncesinde yetkililer tarafından Hastane Başhekimimiz Prof. Dr. Mustafa Duran eşliğinde incelendi.
Vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayan acil servisin açılışında, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi İshak Şan, Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Eyüp Sarı ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Mustafa S. Kotanoğlu da yer aldı.

12 Ekim 2022