Anne & Bebek

Kadın Doğum Servisi Tanıtım Vİdeosu

Kadın doğum servisi ve doğum salonumuz 1 Ocak 2022 tarihi itibariyle hizmet vermeye başlamıştır. Kadın doğum servisimiz 28 yatak kapasitesi ve 11 hemşire, doğumhanemizde 8 ebemiz ve 8 kadın doğum uzmanı hekimimizle hizmet vermektedir. Hastanemiz gebelik süreci normal seyreden doğumların gerçekleştirildiği, bebeklerin yoğun bakım ihtiyaçlarının karşılandığı, ayrıca jinekolojik ameliyatların gerçekleştirilebildiği donanıma sahip referans bir hastanedir. Hastanemiz 2012 yılında bebek dostu hastane ünvanı alan hastanemizde, anne adaylarımızın doğum serüvenlerini, yenilenen doğumhanemizle birlikte tek kişilik refakatli odalarda, covid-19 tedbirlerine özen göstererek kendini evinde hissedeceği bir ortamda gerçekleştirmelerini hedeflemekteyiz.
2013 yılında tescilini aldığımız gebe okulumuzda anne adaylarımıza doğum korkularıyla baş etme yöntemleri, doğum öncesi ve sonrası karşılaşabilecekleri durumlar ile ilgili bilgi vererek, bilinçli anne bilinçli çocuk bilinçli aile ve bilinçli toplum prensibiyle hizmet verdiğimiz hastanemize, siz değerli anne adaylarını bu süreci bizlerle mutlu bir şekilde atlatmanız için davet ediyoruz.

19 Ocak 2022