Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı’na bağlı sağlık tesisleri idarecileri ile 3 aylık periyotlar halinde gerçekleştirilecek olan toplantıların ilki Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticileri ile yapıldı.
21 Ocak 2022

İl Sağlık Müdürlüğümüz Bilkent Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Eyüp Sarı yönetiminde, Hastanemizde  yapılan faaliyetler, iyileştirme çalışmaları ile yapılması gereken iş ve işlemler hakkında toplantı gerçekleştirildi.

Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı’na bağlı sağlık tesisleri idarecileri ile 3 aylık periyotlar halinde gerçekleştirilecek olan toplantıların ilki Hastanemiz yöneticileri ile yapıldı.

Hastanemizin 3 aylık faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda, hastanede yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında sunum yapıldı.

Toplantıya; Başkan Yardımcıları Uzm. Dr. Mehmet Fettah Arıkan ve Uzm. Dr. Şükrü Özdemir ile başkanlık uzman, birim sorumluları ve Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi idarecileri katıldı.

yenimahalleeah1.jpg