30 Eylül 2022

Hastanemiz hemşirelerinden Seval KAYA SEVİÇ' in yazmış olduğu ''Senin Kalbin Hangi Renk?'' isimli kitabı gönüllerde taht kurdu. 2017 yılı Gata 1. Ulusal Sağlık Bakımı Hizmetleri Kongresinde ''Yaşanmış öyküler'' dalında birincilik ödülü alan hikayesinin de kitabında yer aldığı SEVİÇ ''Yaşadıkça öğrendiğim duyguları sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Sizleri bu kitabımla bu duygu kervanında hep beraber  yol almaya davet ediyorum.'' sözleriyle kitap hakkındaki duygularını belirtti. Kaleme almış olduğu bu özel kitaptan dolayı kendisini tebrik ediyor ve yazarlık hayatında başarılarının devamını diliyoruz.

Seval SEVİNÇ