Çocuk Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları

Klinikten Haberler

Çocukta Öz Denetim Becerisi (TRT HABER)
Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Polikliniği’nde görevli Doç. Dr. Selma TURAL HESAPÇIOĞLU öğrencilerin bir hedefe ulaşmak için davranışlarını kontrol etmesi, dürtülerine karşı koyabilmesi ve isteklerini bir süreliğine erteleyebilmesinin öz denetimin temelini oluşturduğunu söylüyor.

YENİMAHALLE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ Doç. Dr. Mehmet Fatih Ceylan

2 Nisan, Birleşmiş Milletler tarafından otizm konusunda farkındalık yaratmak ve otizm ile ilgili sorunlara çözüm bulmak amacıyla “Dünya Otizm Farkındalık Günü” olarak ilan edilmiştir. 2 Nisan’da başlayan “Otizm Farkındalık Ayı” çerçevesinde dünyada otizmle ilgili araştırmaların teşvik edilmesi, bu konudaki farkındalığın artırılması ile erken teşhis ve tedavinin yaygınlaştırılması hedeflenmiştir.

BeyazTv'de Yayınlanan Dinamit programının konuğu Hastanemiz Çocuk Ergen Psikiyatri Doçent Doktorumuz Selma TURAL HESAPÇIOĞLU oldu ve canlı yayında soruları yanıtladı.

22 Eylül 2022