İl Sağlık Müdürümüz Sayın Uzm. Dr. Ali Niyazi KURTCEBE, hastane Başhekimimiz Sayın Doç. Dr. Özgür Ömer YILDIZ' a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
09 Haziran 2023

Müdürümüze ziyaretinde; Bilkent Kamu Hastaneleri Başkanımız Doç. Dr. Eyüp SARI , Halk Sağlığı Başkanımız Doç. Dr. Mustafa Sırrı KOTANOĞLU, Destek Başkanımız Dr. Zübeyir DEDEOĞLU, Etlik Kamu Hastaneleri Başkanımız Doç. Dr. Ramazan KOCAASLAN, İlaç ve Tıbbi Cihaz Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Ü. Murat PARPUCU, Sağlık Hizmetleri Başkanımız Doç. Dr. Mustafa ALİMOĞULLARI , Personel Başkan vekili Ufuk ESKİLER, Bilkent Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Cihan DÖĞER eşlik etti.
Sayın Müdürümüze ve Kıymetli Başkanlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.