20 Haziran 2022

• IMG_5678.JPG
  • IMG_5661.JPG
  • IMG_5664.JPG

Hastanemizde 12-18 Mayıs Hemşirelik haftası kapsamında “Hemşireler ve Ebeler Kaliteli Bakıma Liderlik Eder” sempozyumu düzenlendi. Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu sempozyuma Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Fatih TEKİN, Ankara Şehir Hastanesi Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Garibe ADIGÜZEL ,  Ankara Şehir Hastanesi Kalp Damar Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Aysel ACAR, Ankara Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Filiz BOZDEVECİ, Ankara Dışkapı EAH Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Zeynep YILMAZ katılım sağladı.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Aynur YAZICI SORUCUOĞLU’ nun daveti ile konuşmacı olarak katılan Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Hemşirelik Fakültesinden Dr. Öğretim Üyesi BELGİN VAROL ‘’Hemşirelikte Liderlik’’ ve Dr. Öğretim Üyesi Gamze SARIKOÇ’ ta ‘’Nedir Bu İletişim’’ konularında katılımcılara sunumlarıyla katkıda bulundular.

Hastanemizde görev yapan emekli personellere plaket takdim edildi.