11 Mayıs 2022

İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından Hemşireler Haftası kapsamında düzenlenen kutlama programında Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Aynur YAZICI SORUCUOĞLU ve Hemşire Nazmiye ERBAŞ, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı İshak ŞAN ’dan teşekkür belgelerini aldı.

• İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe
  • Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Aynur YAZICI SORUCUOĞLU
  • A08Q5880.jpg
  • Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Aynur YAZICI SORUCUOĞLU
  • A08Q6184.jpg
  • A08Q4870.jpg

Ankara'da Hemşireler Haftası Kutlandı
İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, Hemşireler Haftası kapsamında Müdürlüğümüz tarafından Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Tıp Fakültesi'nde düzenlenen kutlama programına katıldı.
Programın açılışında konuşan Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, hemşireliğin özveri, sabır, hoşgörü ve fedakârlık kavramlarını benliğinde taşıyan kutsal bir meslek olduğunu dile getirerek, “Hekimlik mesleğine başladığım 22 yıldan bugüne kadar en yakın mesai arkadaşlarımdan biri de hemşireler oldu. Kendilerinin destek ve yardımlarına hep şahit oldum. Başkasının sağlığı adına evde hasta çocuğunu veya yakınını bırakıp nöbet tutan arkadaşlarımızın hakkını ödeyemeyiz.'' dedi.
Ankara'da 18 bin ebe ve hemşirenin pandemi sürecinde ön safta fedakârca yer aldığını vurgulayan Müdürümüz, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası dolayısıyla tüm hemşirelerin haftasını kutladı.
İl Sağlık Müdürlüğümüz yöneticileri tarafından özverili çalışmalarından dolayı sağlık bakım hizmetleri müdürlerimiz ve uzun yıllardır hastanelerinde hizmet veren emektar hemşirelerimize teşekkür belgesinin verildiği program, TRT sanatçılarının müzik dinletisi ile son buldu.
İl Sağlık Müdürlüğümüz Sağlık Bakım ve Hasta Hizmetleri Birimi personeline de çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verildiği programda; Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ali Gülçelik, Sağlık Bakanlığı Şehir Hastaneleri Koordinasyon Dairesi Başkanı Dr. Yasin Şahin Oğuz, İl Sağlık Müdürlüğümüz Başkanları Dr. Öğr. Üyesi Eyüp Sarı, Doç. Dr. Ramazan Kocaaslan, Doç. Dr. İshak Şan, Doç. Dr. Mustafa Alimoğulları ve Zübeyir Dedeoğlu ile hastanelerimiz sağlık bakım hizmetleri müdürleri ve hemşirelerimiz yer aldı.