Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Ve Yurt Dışı Sağlık Birimleri Daire Başkanı Sayın Mustafa TAŞKIN ve Uzm.Dr. Hüseyin Murat Merci MAHMUTOĞLU hastanemizi ziyaret ederek incelemelerde bulundular.
27 Ekim 2022

Kendilerine Başhekimimiz Sayın Prof. Dr. Mustafa DURAN , Başhekim Yardımcılarımız Uzm. Dr. Muhammed AKSOY ve Dr. Hasan ARSLANOĞLU eşlik etti.
Kalite birimimiz tarafından hastanemizin genel değerlendirme sunumunun da yapıldığı incelemede Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Aynur YAZICI SORUCUOĞLU, İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcılarımız Adil BURKAY, İlknur GÜLER ve Mustafa KESKİN’de yer aldı.

• 1.JPG
  • 2a.JPG