Koronavirüs salgını ile mücadelede yaşamını yitiren sağlık çalışanlarımız anısına hastane bahçemize fidan diktik.
05 Ocak 2022

• IMG-20210325-WA0009.jpg
  • IMG-20210325-WA0014.jpg

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Gülüm'ün katılımlarıyla Orman Haftası kapsamında, Yenimahalle İlçe Kaymakamı Sn. Selda Dural, Ankara Orman Bölge Müdür Yardımcısı Sn. İbrahim Acar ile birlikte koronavirüs salgını ile mücadelede yaşamını yitiren sağlık çalışanlarımız anısına hastane bahçemize fidan diktik.
Salgının ilk gününden bu yana koronavirüs salgını ile en ön safta mücadele ederek hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımızın anısına dikilen fidanların üzerine isimleri yazıldı. Kahraman sağlık çalışanlarımız, Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde yaşatılacak.
Fidan dikim töreninde ayrıca, Müdürlüğümüz Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İshak Şan, Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Eyüp Sarı, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa S. Kotanoğlu, Yenimahalle İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fatma Doğan, hastane yönetimimiz ve sağlık çalışanları da yer aldı.