Emzirme Haftası Etkinlikleri
05 Ekim 2023

Emzirme Haftası etkinlikleri kapsamında hastanemiz konferans salonunda personellerimize eğitim düzenlenmiştir. Eğitime katılan hastane yönetimimiz ve personellerimize  Anne sütünün önemi hakkında bilgi veren Uzm. Dr. Meryem ERAT NERGİZ, emzirme konusunda toplumun etkisine ve anneye desteğe vurgu yaptı. Eğitim sonrasında mucizeni mucizenle besle sloganıyla pasta kesildi.

• 1.JPG
  • 2.JPG
  • 3.JPG
  • 6.JPG

Mucizeni mucizenle besle sloganıyla yola çıkan Emzirme Relaktasyon ve Anne Destek polikliniğimizin yapmış olduğu etkinlikte, emzirmenin başlaması ve sürdürülmesinde anneler kadar eşler, aile büyükleri ve sağlık profesyonellerinin de etkisinin büyük olduğuna dikkat çekti. Toplumsal farkındalığı artırmak için hastanemize başvuran hastalarımıza anne sütü ve emzirme ile ilgili açık uçlu sorular sorarak hediyeler dağıtıldı. Amacımız emziren annelere toplumsal desteği artırmaktır. Tüm halkımızı anne ve anne adaylarına desteğe davet ediyoruz.

• 1.JPG
  • 3.JPG