T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Ankara İl Sağlık Müdürlüğü YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ YENİMAHALLE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

İdari ve Mali Hizm. Mdr. Yrd. Muhammed Emin ÖZTÜRK Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2019

muhammed emin.jpg

Muhammed Emin Öztürk,

1988 senesinde Ankara’da doğdu. İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü derece ile bitiren Öztürk, Siyaset Bilimi ve Uluslar Arası İlişkiler Bölümünde Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir. Gençlik çağlarından itibaren dünya siyaseti ve sosyal hayatı iç içe bir yaşamı tercih eden Öztürk,disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini çok genç yaşlarda öğrenmiştir. Genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplumsal sorunları yakından takip etmektedir. İnsanların, sağlığının korunması, hastalandığında ise iyileşmesi için fark yaratan bir hizmet sunmak için çalışmaktadır. İlaveten hizmet etmekte olduğu hastanenin uluslar arası klinik verilerle yarışan bir sağlık tesisi olması için gayret sarf etmektedir. Yenimahalle Devlet Hastanesine Müdür Yardımcısı olarak atandı.(2013)Beypazarı Devlet Hastanesine Müdür Yardımcısı olarak atandı.(2014)Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesine Müdür Yardımcısı olarak atandı.(2015)Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Müdür Vekilliği yaptı.(2016)Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesine Müdür Yardımcısı olarak atandı ve görevine devam etmektedir. (2018)Muhammed Emin Öztürk, evli ve bir çocuk babasıdır.