Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Sadegül SAYIN

Güncelleme Tarihi: 14/02/2019

201803291423.JPG
 1973 yılında Malatya/Doğanşehir'de doğdu.Orta ve Lise öğrenimini Mersin'de tamamladıktan sonra 1995 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu.İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı'ından uzmanlığını aldı.2012-2016 yılları arasında Malatya Devlet Hastanesi ve Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Patoloji Uzmanı olarak çalıştı.2016-2018 yılları arasında  Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi'nde Başhekim Yardımcısı olarak görev yaptı.Halen Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Başhekim Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.Evli ve üç çocuk annesidir.